MEET THE EUROPEAN COURT OF ARBITRATION IN ROMANIA

Inițiativa acestui eveniment aparține Curții Europene de Arbitraj  (CEA) care, împreună cu Consiliul Patronatelor ESG din România, alături de partenerii permanenți ai CEA: Camera de Comerț Belgia-Luxemburg-România-Moldova (BEROCC), Asociația companiilor spaniole din România (ASEMER), Camera de Comerț Italiană pentru România (CCIPR), și-au propus să promoveze arbitrajul comercial ca modalitate alternativă de soluționare a disputelor, fiind un prim demers practic și efectiv în acest sens.

 

Printre lectorii evenimentului, menționăm:

–     Dl. Mauro Rubino-Sammartano, Președinte al Curții Europene de Arbitraj;

–     Dr. Beatrice Onica – Jarka, FCIArb, Președinte al Curții Europene de Arbitraj  – Capitolul Români;

–     Dl. Emilio Luque Ascanio, Președinte Asociației Companiilor Spaniole din România (ASEMER);

–     Dl. Alain Schodts,  Director executiv al Camerei de Comerț Belgia – Luxemburg – România – Moldova BEROCC;

–     D-na Daniela Marișcu, Președinte Consiliului Patronatelor ESG din România, antreprenor și investitor, Co-fondator Aquatica Experience.

 

Evenimentul se bucură și de o serie de parteneri media dintre care menționăm: Revista Cariere, Business Voice, Revista Patronatului Român, Club Antreprenor, NORMEDIA, Asociația Internațională de Arbitraj.

 

Fiind un eveniment care se adresează în mod egal și direct atât mediului public, cât și mediului privat de afaceri, acesta își propune să introducă și să prezinte CAPITOLUL ROMÂNIA al Curții Europene de Arbitraj (scop, obiective etc.), prezentare ce va fi  urmată de un cocktail event.

 

Având în vedere parteneriatul CEA cu CCIPR, ne-am bucura să fiți prezenți iar Domnul Președinte Roberto Musneci sa ne facă onoarea să se numere printre lectorii evenimentului.

 

Sperăm că veți avea plăcerea de a ne fi alături în cadrul acestui eveniment, sens în care, în măsura în care sunteți interesat să participați la eveniment, vă adresăm rugămintea de a completa formularul de participare printr-un click AICI.

 

 

Data

oct. 12 2023
Expirate

Ora

16:00 - 20:00

Locație

Str. Silvestru 79, Sector 2, București
Str. Silvestru 79, Sector 2, București
Categorii